Het Bookarang team bestaat uit echte alfa’s en (vooral) echte bèta’s. Wat ons bindt: plezier in vernieuwing en liefde voor literatuur.

Het Bookarang team:

Victor Bergen Henegouwen

Business Development

Studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Startte meerdere succesvolle softwarebedrijven. Bij Bookarang het eerste aanspreekpunt.

Favoriete boek: Platform, Michel Houellebecq

Frederique Schut

Book Annotation

Achtergrond in Psychologie, Neurowetenschap en Linguïstiek. Publiceerde twee boeken. Coördineert het boekannotatieproces.

Favoriete boek: De wegen van de wereld, Nicolas Bouvier

Niels Bogaards

Artificial Intelligence

Expert op het gebied van kunstmatige intelligentie. Werkte aan het wereldberoemde IRCAM in Parijs. Denkt alleen in nullen en enen.

Favoriete boek: Een bocht in de rivier, V.S. Naipaul

Janneke van der Zwaan

Research & Development

Expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, met een achtergrond in Nederlandse taal- en letterkunde én een doctorstitel op zak. Bij Bookarang actief als NLP en ML engineer.

Favoriete boek: Het boek der illusies, Paul Auster

Fokke de Jong

DevOps

Studeerde aan de HKU en werkt als software developer op het gebied van muziek- en audio-processing. Onmisbare spin in het web als allround programmeur en Bookarangs DevOps.

Favoriete boek: Catch-22, Joseph Heller

Oren Zeev Ben Mordehai

Research & Development

Computer Scientist uit Israël, gewerkt in Oxford en naar NL verhuisd voor een promotie in Machine Learning, Model Interpretation en Predictive Analytics. Stille kracht binnen ons AI-team.

Favoriete boek: Terwijl zij slapen, Javier Marías

Robin van der Markt

Research & Development

Toegewijde computer scientist. Afgestudeerd op ML en gewerkt als lead developer en software engineer. Eén van Bookarangs ML-experts.

Favoriete boek: Buzz Aldrin, waar ben je gebleven?, Johan Harstad

Adviesraad

Bookarang wordt bijgestaan door ervaren adviseurs die hun sporen verdiend hebben in de boeken- en uitgeverswereld.

Pieter de Jong

Rijke achtergrond in de boekenbranche. Was uitgever en directielid bij Wolters-Noordhoff en algemeen directeur van Uitgeverijen Singel 262 en WPG Uitgevers. Momenteel voorzitter van De Schoolschrijver en actief als adviseur en executive coach

Favoriete boek: Een verhaal van liefde en duisternis, Amos Oz

Rob Veneboer

Expert op het gebied van (online) business information. Was managing director bij o.a. De Persgroep, Sdu en LexisNexis. Momenteel COO bij Graydon en adviseur voor verschillende ondernemingen.

Favoriete boek: Vaders en zonen,Toergenjev